Trygga Köpet

Vi är ett garantibolag som finns där för dig när det gäller.
Våra jurister är utbildade och har fördjupade kunskaper om tvistemål och vad lagen säger.

Du sparar otroligt mycket tid och energi när du säljer dina bilar med våra garantier.
Garantier
Läs mer om våra olika garantier nedan.


                Garanti Bas - 1200kr

Garanti bas gäller för plötsliga fel på motor och växellåda, garantin gäller även om det visar sig att felet fanns innan köp dock utan din vetskap som köpare. Denna garanti gäller i 6 månader

                                 
           Utökad Garanti - 1900kr

Utökad garanti ger ett fullskaligt skydd för hela bilen. Vår utökade garanti är den mest generösa på marknaden. Denna garanti gäller i 6 månader.

     
      Självriskskydd - 890kr/år 

Självriskskydd är en tilläggstjänst som vi på Trygga Köpet erbjuder våra kunder. Det ska vara tryggt att äga din bil och vi betalar din självrisk när olyckan är framme.  Självriskskydd ingår alltid gratis i 3 månader när du tecknar en av våra garantier via bilhandlare.


Teckna garanti

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan och sedan teckna det.
Företagsnamn Organisationsnummer Köparens E-post Köparens namn Köparens telefonnummer Registreringsnummer
Garanti
Bas
Utökad
Självriskskydd
Ja
Nej
Teckna 

Självriskskydd

Vårt självriskskydd är en förlängning av vårt arbete med att trygga ditt bilägande och minimera risken för plötsliga kostnader, därför erbjuder vi dig som köper bil med våra garantier ett skydd som gör att du inte behöver betala någon självrisk närmaste tre månaderna. Efter tre månader kommer du att kontaktas av oss för att då få frågan om du önskar att fortsätta ha vår tjänst som kostar 890 kr per år. 

unikt för dig som handlare

Vi på Trygga Köpet erbjuder dig lösningar tillsammans med våra jurister på uppkomna situationer och för dialogen med din kund, vi stöttar och rekommenderar dig så att rätt beslut fattas och sparar för det mesta på din värdefulla tid och energi. Då kan du fokusera på det du kan bäst.